Betonboringen Amsterdam

 

Bij ons geldt afspraak is een afspraak

In Amsterdam is Silooy betonboringen werkzaam voor particulieren, bedrijven en scholen. Wij hebben ons gespecialiseerd in betonboringen. Daarnaast verzorgen wij zagen en frezen van sparingen in wanden en vloeren voor een groot aantal toepassingen in Amsterdam. Bij alle werkzaamheden maken wij gebruik van geavanceerde apparatuur. Door onze ruime ervaring heeft betonboren, zagen en slopen geen geheimen meer voor ons. Alle werkzaamheden worden zorgvuldig en vakbekwaam uitgevoerd. Silooy betonboringen verzorgt ook het aanleggen van vloerverwarmingen in Amsterdam.

Wij hebben voldoende capaciteit voor het uitvoeren van grote projecten, maar ook kunt u ons inschakelen voor de wat kleinere klussen in een woning. Voor ons geldt: 'afspraak is afspraak', u als klant staat bij ons op een voetstuk. Wij luisteren altijd goed naar uw wensen en behoeften en vatten de werkzaamheden samen in een vrijblijvende en duidelijke offerte. Geen enkel project in Amsterdam is hetzelfde, daarom leveren wij altijd maatwerk. Door onze brede ervaring en onze flexibele instelling kunnen wij elk project, klein of groot, volbrengen volgens de wensen van de opdrachtgever.

Gevestigde naam op het gebied van betonboringen, zagen en sloopwerkzaamheden

Wij onderscheiden ons door het leveren van uitstekende kwaliteit en streven naar volledige klanttevredenheid. Wij zijn hierin volledig geslaagd en zijn daardoor een gevestigde naam in Amsterdam op het gebied van betonboringen, zagen en sloopwerkzaamheden. In overleg met de klant maken wij een planning voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Hierbij zijn wij niet gebonden aan kantooruren. Wij stemmen de tijden altijd af met de klant, om zo zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Ook houden wij rekening met de omstandigheden op locatie. Bij betonboringen vindt de koeling bijvoorbeeld normaal plaats met gebruik van water. Als dit niet mogelijk of wenselijk is kunnen wij de betonboringen ook droog uitvoeren. Daarbij zuigen wij het stof direct af.

U kunt Silooy betonboringen in Amsterdam onder andere inschakelen voor de volgende werkzaamheden:

 • Uitzagen van de ruimte voor een deur of een raam
 • Trapgaten maken
 • Sparingen aanleggen voor ventilatiesystemen voor kruipruimten
 • Het aanleggen van vloerverwarmingssystemen
 • Betonboringen ten behoeve van chemische ankers in een wand, plafond of vloer
 • Wegbreken van wanden en vloeren met een compressor met luchtgereedschap
 • Het verplaatsen van stopcontacten, waterleidingen, afvoeren, elektrapijpen, centraaldozen en kruipluikgaten
 • Het aanleggen van een constructieve naad of krimpvoeg
 • Wegbreken van muren
 • Het dichten van gaten van vlizotrappen
 • Uitzagen van doorgangen in wanden
 • Het treffen van voorbereidingen voor het aanleggen van convectorputten
 • Aanpassingen aan liftgaten
 • Diverse sloopwerkzaamheden

Ondanks de uiteenlopende werkzaamheden heeft u bij Silooy betonboringen in Amsterdam altijd maar te maken met één aanspreekpunt. Dit bevordert de snelle voortgang van een project. Ook is er daardoor sprake van een duidelijke communicatie en kunnen wij veranderingen in de wensen van de klant tijdig opmerken en ons plan van aanpak bijstellen. Een goede nazorg is voor ons vanzelfsprekend.

Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Belt u dan met ons op 075-7717964. Mobiel: 06-21897440. U kunt ons ook een e-mail sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

Contact

Adres

Bonte Kraaiweg 6
1521 RD Wormerveer

Email adres

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoonnummer

06-21897440

Neem contact op met ons

Kaart