Contact

Na de middelbare school ben ik de autobranche ingegaan, hier werkte ik als monteur. Hierna kwam de dienstplicht om de hoek kijken en besloot ik mijn papieren als eerste/tweede monteur in te zetten in het leger. Na mijn dienstplicht werd ik gevraagd om aan de slag te gaan als monteur bij een slopersbedrijf om het wagenpark te onderhouden. Het was hier echter zo druk dat ik al vrij snel geen onderhoud aan de wagens meer deed, maar sloopwerk! Dit werk beviel me zo goed, dat ik na enkele jaren sloopwerk in het boorwerk rolde bij de Firma Schoen uit Westzaan. Na 10 succesvolle jaren besloot de baas ermee te stoppen en enkele medewerkers de kans te geven voor zichzelf te starten. Dit pakte erg goed uit met in 1999 Silooy Betonboringen als gevolg. 

Als uitvalsbasis gebruiken wij ons pand in Wormerveer.

Omdat geen klus ons te groot of klein is, maak ik al jaren gebruik van vrienden in de business. Op deze manier kunnen wij u altijd van dienst zijn. Geen klus is te gek.

Ervaring heeft ons ook geleerd te improviseren, dus mocht u ergens niet uit komen en niet weten hoe iets aangepakt moet worden, geen zorgen, wij kunnen u uiteraard helpen bij het bedenken en uitvoeren van de gewenste klus.

Bonte Kraaiweg 6 Wormerveer 1521 RD
075-7717964
06-21897440

Contactformulier

Stuur een e-mail. Alle velden met een asterisk (*) zijn verplicht.

Contact

Adres

Bonte Kraaiweg 6
1521 RD Wormerveer

Email adres

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoonnummer

06-21897440

Kaart